Een mooie strandvakantie in Nederland? Zie hier vakantieparktips!

Vakantie

Het aan zee gelegen Nederland is in feite een ideaal vakantieland voor iedereen die van een fijne strandvakantie houdt. Niet geheel verrassend is het dan ook dat er genoeg fraaie vakantieparken aan zee te vinden zijn. Of je nu naar de Nederlandse westkust reist of je de pure schoonheid van de Waddeneilanden prefereert, comfortabele vakantieparken vind je altijd. Hieronder lees je er per regio of provincie meer over.

Waddeneilanden

Wat betreft de Waddeneilanden zouden we graag eerst het vakantiepark Landal Sluftervallei willen noemen. Deze vallei – tevens een Nationaal Park – ligt op Texel, het grootste Waddeneiland. Het park ligt bovendien te midden van een duinlandschap en ook dicht bij het strand. Na Texel is Ameland misschien wel het fraaiste Waddeneiland. Mocht je naar Ameland willen, dan is Vakantiepark Boomhiemke aldaar een ideale uitvalsbasis.

Vakantie

Noord-Holland

In Noord-Holland behoren de stranden van Julianadorp aan Zee tot de allermooiste. Logisch dat je daar dan ook een vakantiepark zoekt. Welnu, een vakantiepark kun je dit misschien niet echt noemen, maar Strandhuisjes Julianadorp is toch wel echt een aanrader. De huisjes die je bij hen kunt boeken staan inderdaad letterlijk op het strand! Een andere tip behelst het Roompot-park nabij Egmond aan Zee.

Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland is Scheveningen zonder twijfel een van de populairste badplaatsen. Wil je daar in de buurt verblijven, boek dan bijvoorbeeld een accommodatie in Vakantiepark Kijkduin. Dit is een ideaal familiepark en met Den Haag en Scheveningen de hoek dus ideaal gelegen.

Zeeland

Wie op vakantie wil naar Zeeland, die prefereert maar te vaak bij de badplaats Domburg te zitten. Welnu, dat is mogelijk, want nabij Domburg vind je het grote Vakantiepark Hof Domburg. Dit is een vakantiepark dat van alle gemakken is voorzien, niet in de laatste plaats het feit dat je in een paar minuten lopen op het strand bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *