Genieten op vakantie

park

Zonder waterpret geen zomervakantie, wanneer je op vakantie bent wil je natuurlijk ook lekker kunnen zwemmen. Een vakantiepark met binnenzwembad is in Nederland eigenlijk een must, want ook in de zomer ben je niet verzekerd van dagenlang mooi en stralend weer om buiten te zwemmen. In de omgeving van vakantiepark Hof van Zeeland heb je namelijk een subtropisch zwemparadijs waar je heerlijk van kunt genieten, ben je gast van het park dan heb je gratis toegang.

Ook in de omgeving voldoende te doen

Vervelen is geen optie tijdens je vakantie, zowel op als rondom het park is er voldoende te beleven en te doen. Om de dag goed en gezond te beginnen kun je bij de bakker heerlijke verse broodjes halen, ben je echt op vakantie om van je rust te genieten dan is even vissen natuurlijk perfect om tot rust te komen. Maar rond het park kun je ook fietsen of met de e chopper lekker rondrijden, wanneer je geen zin hebt om te koken kun je een bbq huren of genieten van een maaltijd in het restaurant. 

vakantiepark met binnenzwembad

Faciliteiten in het zwembad

In een vakantiepark met binnenzwembad, wil je meer doen dan alleen maar baantjes trekken. Voor kinderen is enorm veel te doen in het subtropisch zwemparadijs, van leuke spannende glijbanen tot een stroomversnelling waar jong en oud vanaf kan gaan. Ben je van al dat zwemmen moe geworden, en wil je even wat drinken dan kan dat aan de zwembadbar. Buiten kun je ook zwemmen, voor de kinderen zijn er mooie glijbanen. Om tot rust te komen ga je lekker genieten in de zon op de ligbedden rondom het zwembad, perfect om nog een mooi kleurtje te krijgen ook. Het buitenzwembad is geopend vanaf de vakantie in mei tot ongeveer september. Ook voor het overnachten zijn er verschillende mogelijkheden bij vakantiepark Hof van Zeeland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *