Overnachten in bungalowpark Nederland?

De Leistert

Je hebt eindelijk een camping gevonden, maar hoe ga je aan de slag waar je wilt slapen? Er zijn meerdere mogelijkheden een caravan, huisje. Maar wist je dat er ook een bungalowpark bestaat? Je kan in een bungalowpark Nederland overnachten. Super leuk en spannend of met je gezin of partner te proberen! Vaak bieden campings ze aan op de website of via social media kanalen. 

Wat is een bungalow park?

Een bungalowpark Nederland is een park waar er meer te doen is dan alleen slapen, vaak is het gemengd met een dierentuin of een waterpark. Soms ook allebei hoe cool is dat! In sommige parken kan je op safari door de wilde dieren, en leer je hoe je een echte overlever in de natuur kan zijn. Voor veel parken is het lastig om de dieren te onderhouden omdat het veel geld kost, daarom verzamelen de meeste geld op voor het goede doel. Overig kan je in een bungalow park wel gewoon je tentje neerzetten en lekker camperen. 

De Leistert

Financiële kosten voor een bungalow

Een bungalow bouwen is vanaf 1000 euro, en kan oplopen tot meer dan 5 duizend euro. Een bungalow huren kan vanaf 600-800 euro, maar dan zit je in een bungalow voor 2 personen. Wil je met meer mensen? Dan kunnen de prijzen oplopen tot meer dan 3000 euro. 

Waar liggen de bungalowparken? 

Bungalowparken liggen overal in Nederland, maar ook in onze buurlanden. Wat er te doen is verschilt meestal per bungalow park. Maar er is altijd wel wat te beleven voor elke leeftijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *